Brand och Säkerhets Byrån

Här kan du läsa och få gratis tips hur du kan skydda dig själv och andra.

Samverkan mot brott!

Kategori: Allmänt


Samverkan mot brott är en organisation där en rad företag och organisationer samverkar för att minska brott i vardagen genom att sprida information om hur man förebygger brott, skyddar sig och ökar sin trygghet i vardagen.
 
I organisationen ingår bland annat representanter för Rikspolisstyrelsen, Polisen, Brottsförebyggande rådet, Svenska Stöldskyddsföreningen, Sveriges kommuner och landsting, försäkringsbolagen, Fastighetsägarna, SABO, HSB, Hyresgästföreningen, Villaägarnas Riksförbund och lokala intressenter som, till exempel parkeringsbolag.

Läs mer på :
http://www.samverkanmotbrott.se/

VARNING!!!! Kolla era postlådor !!

Kategori: Allmänt


VARNING!!!! VARNING!!!! Kolla era postlådor!! Sitter det en gul rund prick (klistermärke) eller annan märkning som ni inte känner igen så betyder det att ni inte har något larm i ert hus. Ett gäng är ute och kollar husen och sedan märker postlådorna för att underlätta vid inbrott.
Kopiera och varna andra!!!

Gå med i Civilförsvarsförbundet !!!

Kategori: AllmäntCivilförsvarsförbundets tips och råd är till för dig och människorna runt omkring dig. Utan något vinstintresse delar vi med oss av den kunskap som finns hos oss. Det gör vi för att du lättare ska kunna bidra till säkerheten och tryggheten samt ansvar för dig och dina närstående. För det är precis vad du gör när du medverkar till att skydda och rädda liv och hälsa, egendom och miljö.

Läs mer på: http://www.civil.se/#/startsidan